Make your own free website on Tripod.com

Du vaknar till ljudet av skrik och lukten av bränt kött. Du skakar ditt huvud och tittar dig omkring. Skeppet som du färdades på, Vortex Rikers, har uppenbarligen krashat. Kraftsköldet till din cell har stängts av och rök täcker golvet.

Andra fångar saknas, dör en plågsam död eller så är de redan döda. Genom att använda en luftgång lyckas du fly från cellblockaden. Du passerar genom åtskilliga delar av fängelseskeppet och lyckas återfå hälsa någorlunda.

Du kommer till en stängd dörr, som delvis är öppen. En bjälke kollapsar bakom dig och låser in dig. Plötsligt hörs desperata skrik, pistolskott och morrande från dörren . Sedan, tystnad...

Dörren börjar sakta att öppna sig och i ögonvrån ser du något stort, muskulöst och reptilliknande rusa iväg. Allt är stilla.

Flera fängelsevakter ligger döda framför dig. De har troligtvis släpats runt i rummet, kastats in i väggen och tuggats i bitar. På golvet ligger en Dispersion Pistol täckt med blod. Du tar den och hittar vägen ut.

Du hoppar från skeppets framdel till det mjuka gräset. Vortex Rikers är fastgrävd i marken och svårt skadat. Flammor spyr ut från skeppet och gnistor skjuts ut från sidan. Du granskar landskapet framför dig och ser enorma berg och böljande, utomjordisk terräng. Du hör mekaniska skratt bakom dig. Du vänder dig om för att se ett kollosalt monster som flyger iväg från kroppen av en av dina polare.

Detta är Unreal.

 

Översättning av Anders Dahlheim © UnrealSE The no.1 swedish Unrealsite